Bine aţi venit pe site-ul comunei Nuşfalău!

Primăria Nuşfalău
Nuşfalău - în limba maghiară Szilágynagyfalu - este aşezat în vestul judeţului Sălaj, pe cursul superior al Barcăului - râul aparţinător bazinului hidrografic al Tisei - la o răscruce de drumuri importante, la o altitudine de 215 metri deasupra nivelului mării. Are o suprafaţă de 3670 hectare, iar numărul populaţiei - conform datelor ultimului recensământ al populaţiei  era 3592 de locuitori, ocupând locul al treilea dintre aşezările rurale ale judeţului. Este locuit în mare parte de maghiari şi de religie reformată. Din anul 1968 este centrul administrativ al comunei formate din două sate: Nuşfalău, şi Bilghez. 
Comuna Nuşfalău este situată pe lângă DN 1H, la 35 km de Zalău. Cel mai apropiat oraş este Şimleu Silvaniei, la 10 km. View Larger Map
 
 

Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
 

În perioada 04.12.2013.-04.06.2015. Comuna Nușfalău, împreună cu UAT Județul Sălaj, UAT Oraș Cehu Silvaniei, UAT Oraș Jibou și alte 12 comune, implementează proiectul "Gestiunea în sistem informatic a registrului agricol şi a altor servicii publice destinate cetăţenilor în cadrul unor unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Sălaj". Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

  

Valoarea totală a proiectului este: 6.734.605,00 lei (inclusiv TVA), din care:
- valoare eligibilă: 6.734.605,00 lei
- cofinanţare: 134.692,10 lei
- asistenţă financiară solicitată: 6.599.912,90 lei


Obiectivul principal al proiectului: 

- creşterea eficienţei serviciilor publice adresate cetăţenilor şi mediului de afaceri de pe raza UAT- urilor partenere cu privire la informaţiile din domeniul agricol şi implementarea de tehnologii informaţionale (a unor aplicaţii informatice) care să contribuie la o gestiune mai bună a problemelor legate de posesia şi folosinţa terenurilor agricole.


Rezultate obţinute:
- Sistem informatic de gestiune a Registrului Agricol Electronic, dezvoltat şi implementat prin proiect pentru Consiliul Judeţean Sălaj şi 15 UAT-uri partenere;
- 4 Servicii publice electronice realizate prin proiect;
- Soluţie informatică pentru gestionarea activităţilor specifice UAT-urilor (financiar-contabile, bugetare, resurse umane, taxe şi impozite locale, evaluarea eficienţei proiectelor desfăşurate);
- 130 de persoane instruite pentru folosirea produselor software implementate;
- 2 persoane instruite pentru asigurarea mentenanţei produselor software implementate.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect apăsați AICI.
 
 
 
 
 
 

Stimaţi concetăţeni

În calitate de primar al Comunei Nuşfalău, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.


Primăria Nuşfalău

Primar Mate Radu