Oportunităţi de investiţii

   
Pentru a accesa pagina Eurobusiness Park Transilvania dați click pe imagine
  
   EUROBUSINESS PARK TRANSILVANIA    

    S.C. EUROBUSINESS PARK TRANSILVANIA S.R.L. oferă spre vânzare sau concesionare parcele/loturi de teren în Eurobusiness Park Transilvania. 
       Parcul Industrial are o suprafață de 55 de ha, terenul fiind proprietatea firmei S.C. EUROBUSINESS PARK TRANSILVANIA S.R.L înființat în anul 1992 cu capital româno-german. Acesta este poziționat Strategic în Nord-Vest-ul României pe teritoriul administrativ al Municipiului Salaj, localitatea Nusfalau Sud la 1km de autostrada Transilvania, având legături directe la importante rute comerciale.
 
    Multe dintre proiectele în ultima perioadă sunt dezvoltate pe platforme industriale. Eurobusiness Park Transilvania poate fi foarte atractiva pentru dezvoltatori şi investitori datorită amplasamentului zonal, a utilizării eficiente a infrastructurii existente, a accesului mult mai facil la proprietatea respectivă. Pe de altă parte, un dezvoltator poate fi de multe ori obligat să suporte costurile de demolare a structurilor existente şi eventual sa decontamineze terenul, eliminând anumite substanţe periculoase, posibil existente. Excluzind aceste dezavantaje Parcul Indusrial Transilvania pune la dispozitie loturi de teren cu o infrastructura gata amenajata fara costuri suplimentare de amenajare a terenurilor.