Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

Anghel din Simleu Silvaniei Data : 27.01.2015

Felicitari domnului primar pentru realizarile din comuna Nusfalau. Multumita domnului primar primar avem unde sa muncim sa facem un ban sa ne putem tine copiii in scoala.

grigore din Zalau Data : 20.07.2013

Felicitari cu ocazia aniversarii a 800 de ani de existenta a comunei dumneavoastra. Imi aduc aminte de cand eram elev si am fost cazat in castelul unde era organizata tabara scolara. Multumesc pe aceasta cale pentru ospitalitatea de atunci. Acum cred ca ar trebui sa fie continuata traditia turistica in care probabil mai trebuie facute investitii. La multi ani si Iou napat!!

L Zoltan din Dania Data : 14.06.2013

Sok szeretettel udvozlok minden Szilagynagyfalu-i lakost , elszarmazotat es falunk baratait, telepulesunk 800 eves evforduloja aklamabol. Orulok , hogy meg lesz szervezve es sajnalom, hogy ezen a rendezvenyen nem lehetek ott. A szervezoknek sok sikert, a program elvezoinke jo szorakozast, tartalmas idototest kivanok. Isten tartson meg Szilagynagyfalu!!!

SIMINIUC din NUSFALAU Data : 06.11.2012

Fundatia de Binefacer IOZSEF va vizita din nou penitenciarul din Satu Mare. De această data cu ajutorul Domnului îşi doresc să ducă celor însetaţi după Cuvânt şi libertate, ceva hainnte. Dar nevoile lor sunt mult mai mari, dar totodată mult prea mici pentru noi.Nevoile lor pot fi îmlplinite foarte simplu din surplusul nostru, pentru că nevoilelor în comparaţie cu ale noastre sunt prea mici. Dacă noi ne dorim maşini, compiutere sau case, ei nu îşi doresc decât ceva rechizite, nişte hârtie să scrie scrisori, o pereche de papuci şi o haină pe ei şi o Biblie sau măcar un Nou Testament.În timp ce în Bisericile noastre toatea astea sunt aruncate dintr-un loc în altul, cineva dincolo de gratii lea şteaptă cu nerăbdare ca pâinea cea de toate zilele.Organizatorii ne-au împărtăşit: “am fost în multe penitenciare, dar nevoia acută de Biblii sete după Cuvânt nu am mai văzut nicăieri”.Pariticipă şi tu la această lucrare. Du şi tu lumina şi eliberarea în întunericul închisori intr-un aport mic. Donează măcar un caiet sau un pix. Adu un râmbet pe faţa celor robiţi de lanţurile întunericului.Dacă Dumnezeu a pus în inima ta dorinţa de a contribui cu ceva la această lucrare contactează organizatorii: ucenicii@gmail.com / misiunecrestinaucenicii@yahoo.com / fundatiadebinefacereiozsef@yahoo.com / telefoane intre orele 08-14 : 0731032723 sau 0742731313 site: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/ RO20BTRL03201201M82309XX cont in lei Banca Transilvania RO92BTRL03204201M82309XX cont in euro Banca Transilvania DOMNUL SA FIE CU NOI CU TOTII!

CHRISTIAN MISION IN PRISON din NUSFALAU Data : 11.06.2012

Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii si bolnavii? ASTAZI o poti face !!! Cum ? Prin: rugaciune; material;voluntariat;financiar sau corespondenta. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon: 0731032723 – in limba romana 0742582014 sau 0723307775 – in lb. maghiara Email: misiunecrestinaucenicii@yahoo.com Site: misiunecrestinaucenicii.webs.com UCENICII – OP.1 / CP.12 –Simleu Silvaniei/Salaj RO86RZBR00000060013273586 pentru donatii in lei În viață sunt momente dificile și de rezolvarea acestor momente depinde, câteodată, viitorul. Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive. Noi, cei care formăm gupa de misiune F.B.I. Ro formăm o mare familie iar familia are grijă de cei din jurul lor. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, misionariii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun. Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere, sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață. Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere. Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur.

Fery Csiki din Rednitzhembach Data : 20.04.2012

Nagyon jo erzes üdvözölni beneteket a meszi világbol.

Kabai Istvan din Canada Data : 14.04.2012

Dear Friends, Delighted, indeed, to see my hometown on the webpage. Wishing you all, the honorable citizens of Nagyfalu, the best of the best. Meantime let\'s hope that our town once again finds it\'s way to prosperity. It\'s rather sad to see that Nagyfalu, once a Mezovaros and a major administrativ centre of the region, has lost some of it\'s economic and cultural dynamism. Never the less, Nagyfalu still remains a vibrant community with lots of potential due to it\'s hard working citizennry. So, let us be hopeful for the future and optimistic about the prospects of our beloved town. Best wishes, May God bless you all. Sincerely Istvan

IULIAN din NUSFALAU Data : 15.03.2012

sok boldogsagot es szeretetben gazdag marcius 15-et kivanok minden magyarnak a vilagon,az oszmagyarsag nemzeti unepe alkalmabol

anghel din simleu Data : 04.03.2012

site excelent o singura nelamurire am din analiza swot....cum aveti un buget local insuficient cand aveti afisate 4 firme care au o activitate de export recunoscuta?

Descombes Jean-Paul din Marin-Epagnier Elvetia Data : 16.02.2012

Buna ziua la fiecare, care lucrează pentru binele comună Nuşfalău. Mă bucur foate mult de site-ul dvs.,din sat in care am trăit la Str. Margareta, m-am bucurat de viata satului. Am dori că Dumnezeu să vă binecuvânteze şi acest sat, autorităţile şi angajaţi. Cu stimă, Jean-Paul